Om Traktøren Kjøkkenutstyr

STØRST VAREUTVALG INNEN KJØKKENUTSTYR

Traktøren Kjøkkenutstyr ble etablert i 1989 for å tilby det norske markedet stort utvalg funksjonelt kjøkkenutstyr av god kvalitet i butikker.

Vi tilbyr deg Norges største og mest varierte vareutvalg innen kjøkkenutstyr av merkevarer i god kvalitet. Traktøren Kjøkkenutstyr fokuserer på funksjonalitet, kvalitet og design som passer alle hjem. Våre merker ser du HER.

Vi tar gjerne imot kundeforespørsler etter bestillingsvarer og spesialvarer, som du ikke finner i nettbutikken eller i våre fysiske butikker HER. Våre fysiske butikker har lokalt tilpasset vareutvalg, og grunnet vårt store varutvalg er noen produkter bestillingsvarer.

Bryllups- og Ønskelister kan du lage både HER og i våre butikker, som gjestene vil få tilgang til både på nett og i våre butikker.

Gavekort kan du kjøpe enten HER eller i våre fysiske butikker. Inntil videre kan Gavekortene kun brukes som betalingsmiddel i våre fysiske butikker.

Alle vi i Traktøren Kjøkkenutstyr ønsker deg en god opplevelse hos oss. Om du ser etter ting til deg selv, er på utkikk etter en gave eller bare ønsker inspirasjon, så gir vi deg gjerne gode råd og veiledning, lekker gaveinnpakning og et smil. 

Velkommen til en hyggelig handel både i vår nettbutikk og i våre fysiske butikker. Oversikt over våre butikker finner du HER.