Om Traktøren Kjøkkenutstyr

Traktøren Kjøkkenutstyr startet i 1989 med vår flaggship butikk i Bogstadveien.

Vi tilbyr deg Norges største og mest varierte vareutvalg innen kjøkkenutstyr av merkevarer i god kvalitet. Traktøren Kjøkkenutstyr fokuserer på funksjonalitet, kvalitet og design som passer alle hjem.

Vi tar gjerne imot kundebestillinger samt forespørsler etter spesialvarer både her og i våre fysiske butikker. I våre butikker kan vareutvalget variere fra butikk til butikk, og grunnet vårt store vareutvalg er noen produkter bestillingsvarer.

Bryllups- og Ønskelister kan du lage både her og i våre butikker, som gjestene vil få tilgang til både på nett og i våre butikker.

Elektronisk Gavekort kan du kjøpe enten her eller i av en våre fysiske butikker, men inntil videre kan gavekortene kun benyttes i alle våre fysiske butikker.

Alle vi i Traktøren Kjøkkenutstyr ønsker deg en god opplevelse hos oss. Om du ser etter ting til deg selv, er på utkikk etter en gave eller bare ønsker inspirasjon, så gir vi deg gjerne gode råd og veiledning, lekker gaveinnpakning og et smil.

Velkommen til en hyggelig handel i både vår nettbutikk og i våre fysiske butikker. Oversikt over våre butikker finner du her.

Traktøren Kjøkkenutstyr - Norges største vareutvalg innen kjøkkenutstyr!