Katana Saya Trancherkniv 20 cm VG-10 rustfritt stål m/67 lag Damaskstål m/skinnslire og Pakkatre håndtak
En trancherkniv minner om en kokkekniv i utførelsen. Forskjellen er at den har et lengre og smalere knivblad. Formen gjør det lettere når du trancherer, det vil si skjærer kjøttet i tynne skiver. Kniven kan brukes til både rått og kokt kjøtt, samt sushi og sashimi.
Det slanke håndtaket i slitesterk pakka-wood er formet i en tradisjonell japansk kastanjeform. Pakka-wood er et komposittmateriale som er svært holdbart og den typiske kastanjeformen sørger for et komfortabelt og sikkert grep mens du skjærer.
Kniven leveres i en pen gaveeske og med knivslire i skinn
- Knivblad på 20cm
- 67 lag
- Stålhardhet 60-61 HRC
- Ergonomisk håndtak i pakkatre
- Livstidsgaranti mot material- og fabrikasjonsfeil
- Varekode: 5019311959674
- Merke: KATANA SAYA
- Materiale: VG-10 rustfritt stål m/damaskstål
- Lengde: 20 cm
- Rengjøring: Håndvask