Katana Saya Gyuto kniv 20 cm VG-10 rustfritt stål m/67 lag Damaskstål m/treslire og oliventre håndtak
Gyuto er en japansk versjon av en klassisk europeiskt kokkekniv. Dette er en allsidig knivmodell som du kan bruke til å skjære, hakke og kutte det meste av råvarer. Tyngden i knivbladet gjør det enklere å jobbe med store kjøttstykker og rotgrønnsaker.
Det slanke håndtaket i oliventre er formet i en tradisjonell japansk kastanjeform, som sørger for et komfortabelt og sikkert grep mens du skjærer.
Kniven leveres i en pen gaveeske og med knivslire i tre
- Knivblad på 24cm
- 67 lag
- Stålhardhet 60-61 HRC
- Ergonomisk håndtak i oliventre
- Livstidsgaranti mot material- og fabrikasjonsfeil
- Varekode: 5019311960441
- Merke: KATANA SAYA
- Materiale: VG-10 rustfritt stål m/damaskstål
- Lengde: 20 cm
- Rengjøring: Håndvask