Tamahagane "San Tsubame" Brødkniv rustfritt stål m/3-lag 23 cm
Beskrivelse
Brødkniv 23 cm
Vis mer produktinformasjon
- Brødkniven kjennetegnes ved et langt knivblad med takket egg. Sagningen gjør at du enkelt kan skjære opp alle typer brød, alt fra smuldrete rundstykker til rugbrød og surdeigsbrød. Kniven egner seg også til bruk med råvarer med høy syre, fordi syre spiser mer på en rett egg enn på en tagget egg.
- San Tsubame er en serie kniver med blader i tre lag stål. Kjernen består av hardt VG5-stål og de to ytre lagene av et mykere, mer rustbestandig stål. Knivbladet er hamret, men kun slipt i underkant. Hardhetsgraden er 61 HRC.
- Knivskaftet er laget av svart micarta. Materialet produseres ved å sammenføye linduk og spesialplast under høyt trykk. Dette gir et hardt, vannavstøtende og hygienisk materiale som egner seg godt i et kjøkkenmiljø. Det er også en vekt i håndtaket som sørger for at kniven er perfekt balansert.
- Bruk skjærefjøl av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.
- Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.
- Vask kniven for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. Ikke la kniven bli liggende uvasket etter at du har brukt dem, da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.
- Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.
Spesifikasjoner
- Varekode: 4906496715199
- Merke: TAMAHAGANE
- Materiale: Rustfritt stål
- Lengde: 23 cm
- Rengjøring: Håndvask